Yeni Yazılarımız İçin

23 Ekim 2008 Perşembe

Pembe Ruj !!!

Bu renk size bir yerlerden tanıdık geliyor mu ??? Geçtiğimiz pazar gününden mesela,Christina Aguilera'nın dudağından hatta... Bu ruj annemin ve on seneden fazla bir süredir makyaj sepetinde duruyor !!! Bu ruju gün yüzüne çıkartıp kullanmaya karar verdim :)
Fazla iddialı olmam umarım... Christina Aguilera'nın ruju da böyle maviye çalan bir pembeydi,yanılıyor muyum acaba ???


{Arastiran}

6 yorum:

Adsız dedi ki...

merhaba. annemin de aynı böyle enteresan renklerde sağdan soldan çıkan rujları oldu. şimdilerde bu tip şeyler, yani renkler, vintage oluyor.

ben bu beklemiş rujları kullandığımda yumuşaklıklarını kaybettiklerini gördüm. 10 yıllık bir rujdan fazla performans beklememek gerekli gibi geliyor bana. sen memnun kaldın mı?

bu arada yazdıklarınızdan çok faydalanıyorum. selamlar :)

Adsız dedi ki...

süper bence hiç idddalı deil sade bi kıyafetle süper,,bide bişe sölicem bitmiş rujları kaşıkla çıkarıp palete koyup mikrodalgada eritildiginde yeni bir ruj elde etmiş oluosunuz paylaşmak istedim:)

Adsız dedi ki...

valla yanılmıyorsun:) hatta aynı renk ayakkabısı ve hatta sütyeni vardı:)) bir ara gözükmüştü görmüştüm:) hoş bir renk kesinlikle:)buarada siteye bayılıyorum :)

Araştıran dedi ki...

Seda:İlgin ve beğenin için çok teşekkür ediyoruz :) Bu rujun markası pastel ve kapağı bile yok.İnanır mısın,şuan alabileceğin çoğu ruldan da daha yumuşak.Hiç bozulmamış.Pastele buradan kocaman alkış :))

tmy:Bana cesaret verdin,yarın süreceğim kesinlikle.Verdiğin bilgiye de bayıldım,süpermiş !!!
Çok teşekkürler :)

Güldem:Ben de siteye bayılanlara bayılıyorum :)) Çok emek veriyoruz,karşılık görmek çok keyifli.Bu arada Christina'nın ayakkabıları muhteşemdi !!! Ama sütyenini göremedim yaa,merak ettim şimdi :)))

Herkese Sevgiler...

Adsız dedi ki...

Rujun rengi dehşet yaa,acaba Pastel markası hala bu renkten üretiyor mu ? Pastel satan bir yere gidip bakmam lazım derhal :]


Hatice

Unknown dedi ki...

Rengi gerçketen çok müthiş hangi markada bu rengi bulurum??