Yeni Yazılarımız İçin

13 Ekim 2008 Pazartesi

LANCOME FATALE MASCARA

Lancome Fatale Mascara Türkiye Fiyatı: 55 - 72 YTL arasında değişken...
Lancome Fatale Mascara Yurtdışı Fiyatı: 27 $ - Buradan satın alabilirsiniz *


Yukarıda gördüğünüz fotoğrafta da gayet net anlaşıldığı üzere kirpiklerim seyrek, kısa ve de dümdüz.Kıvrık ve de uzun görünmesi benim için bir ütopyaydı ama Fatale ile artık değil !!!
Türkiye'de yaygın olarak satılan markalar arasında dememediğim tek rimel markası Dior.Onun haricinde bir çok marka ve de çeşit denedim.Fatale'e geçmeden önce Hypnose kullanıyordum; Hypnose diğer rimellere kıyasla muhteşem fakat Fatale ile karşılaştırılınca basit bile kalıyor diyebilirim.

Artılar: Lancome Fatale rimeli sürdükten sonraki değişim inanılmaz ve de çok çarpıcı ! Kirpiğimi kıvırmadım ve de baz kullanmadım.Hatta ve hatta rimelim bitmek üzere olduğundan yapısı biraz ağırlaştı,yani yukarıda gördüğünüz tam performansı bile değil.
Kirpiğimi kıvırıyor,uzatıyor ve dolgunlaştırıyor.Siz onu gözünüzden çıkartana kadar ilk sürdüğünüz halini koruyor.Yani kirpiklerin sonradan inme ihtimali yok,hep aynı !!! Ayrıca, bu rimelin dört rengi de mevcut;siyah,kahverengi,mor ve de yeşil.
Eksiler: İlk defa kullanmaya başlayınca sürüş tekniğine alışmak çok zor.Ben, o plastik fırçayı kaç defa gözümün içine soktum hatırlamıyorum bile ! Ama sonraları elim çok alıştı,düzgünce sürebildim.Gözünüzden çıkartmak Hypnose rimele oranla daha zor,ekstra çaba sarf etmeniz gerekebilir.Sadece suyla tamamen çıkması çok zor yani ! Mutlaka yüz yıkama jeli ya da göz makyajı temizleyici takviyesi almanız gerekir.
Tavsiyeler:
1-Rimeli ilk defa kullanmaya başlayacaksanız fırçanın sadece tarak kısmızı kirpiğinize değdirin.Yoksa, boyadan kipriğinize çok bulaştırıp maymuna dönebilirsiniz :)
2-Eski rimellerdeki gibi kat kat sürme alışkanlığınızı bir kenara bırakın.Bu rimelin iki katı bile kirpiklerinizin muhteşem görünmesine yeter !
3-Diğer rimellerdeki gibi hızlıca uygulamaya kalkmayın.Unutmayın ki bu fırça tamamiyle plastik ve de göze girince çok acıtıyor !
4- 10-15 kullanım sonrası rimelin ilk alındığı hali değişecek,fırçaya bulaşan boya miktarı azalacaktır.Bu da sadece tarak kısmını kullanmayı bırakmanız anlamına geliyor.Artık rimelinizi özgürce kullanabilirsiniz.
Yukarıda yazdıklarıma bakıp,ben bir rimel için bu kadar uğraşamam diyebilirsiniz.El alışma süresi kişiden kişiye değişir elbette ki... Bu rimeli tavsiye ettiğim herkes müptelası oldu,bunu da aklınızın bir köşesine not edin :)
{Arastiran}
* Link verdiğim siteden nasıl alışveriş yapabileceğinizi okumak için buraya, bu siteden gelen siparişlerin nasıl paketlendiğini görmek için de buraya tıklayın !!!

5 yorum:

enne dedi ki...

Ben de tavsiyelere uyup aldım, severek kullanıyorum fakat o tarak beni birkaç kez kör ediyordu neredeyse:) şaka bir yana, gerçekten ilk zamanlarda çok yoğun ve şeklinden dolayı fazlasıyla boya gelebiliyor kirpiklere. Ben şimdi biraz boyanın azalmasını bekliyorum. Elim alıştıkça daha rahat sürdüğümü farkettim, tek kat bile yetiyor.

admin dedi ki...

lancome rimeller gerçekten mükemmel, zira açık ara önde gidiyorlar.

bu arada süper bir blog olmuş, çok beğendim elinize sağlık

Araştıran dedi ki...

enne:kesinlikle katılıyorum :)

Iraz:Çok teşekkür ederiz :)

Unknown dedi ki...

göz altı kapatıcını çok beğendim benimde göz altlarımda morluklar var lancome kullanıyorum ama pek memnun değilim aydınlık vermiyor. bununla ilgili post unu bekliyorum:)

Araştıran dedi ki...

Ceren: Kullandığım ürün,sadece Amerika'dan siperiş edilebilen mineral bir marka.Fiyatları çok uygun.(concealer 8 dolar) bunu yakın bir zamanda yazacağım,tekipte ol =)