Yeni Yazılarımız İçin

17 Ekim 2008 Cuma

Lancome Cils Booster XL Maskara Bazı



Lancome Cils Booster XL Mascara Base Türkiye Fiyatı : 45-65 YTL arası değişken
Lancome Cils Booster XL Mascara Base Yurtdışı Fiyatı : 25 $ - Buradan Alabilirsiniz

Sizlerin şansına,ilk defa bu bazdan bu kadar iyi bir performan alıyorum.Yukarıdaki fotoğrafta sadece baz var ve bu benim kirpiklerim için inanılmaz bir sonuç (rimelsiz kirpiklerimi diğer yazılarımda görebilirsiniz) !!! Ürün açıklamasında içinde fiber var dense de ben pek rastlayamamıştım.Biraz önce parmaklarımın arasına biraz baz sürdüm ve de ovuşturmaya başladım ve minik minik fiberler hissettim :)

Diğerlerine isyan çıkartıp fazla uzayan alt kirpiğim için üzgünüm :))


Artılar: Fırçası en büyük artısı;kirpikleri o kadar güzel tarıyor ki,daha ilk katta bile kirpikler tek tek ayrılmaya, uzamaya ve dolgunlaşmaya başlıyor.Yapısı diğer bazlara göre çok hafif,daha likit.Gözden temizlemesi çok kolay,sürerken kirpiklerinizin yapış yapış olma ihtimali sıfır.Kuruyunca o beyaz renk de kayboluyor -çok sürmezseniz- ve de rimelin altınan sırıtmıyor/görünmüyor.

Eksiler: Bence eksisi yok,işini tam yapıyor.Ama çok mükemmelliyetçi yaklaşırsam kirpiğimi daha çok uzatmasını isterdim :)

Tavsiyeler:
Sadece bir kat baz sürün ve de ıslakken kirpiğinizi kıvırın,sonra iki kat daha geçin... Ta taaa!!!
Kirpikler hem kıvrık,hem de uzunn !!!

{Arastiran}


Not:Bu yazı ve de bugün eklediğim diğer yazılarda fotoğraflar arası renk ve ışık farkı var.Bunun sebebi, fotoğrafları flashlı değil de masa lambamın ışığında çekmiş olmam...


3 yorum:

ece arar dedi ki...

concealerlarla ilgli bir yazı isyiyorum:))))))

Araştıran dedi ki...

Şimdiye kadar kullandığım iki concealer'ı da tanıttım.Ya okumadın,ya da daha fazlasını istiyorsun :)))
Derya benden daha çok marka denediği için belki bir gün kısaca anlatır,şu şöyle,bu böyle diye...
Ayrıca şöyle bir şey de ekleyeyim,Inglot sık sık uğradığım bir mağaza,son gittiğimde concealer ve aydınlatıcılarını elime denedim.Sarı tonda olan -morluk için- concealer'ı gerçekten çok başarılıydı !!! Yeşil tonda olan da aynı şekilde - kırmızılık için- .Aydınlatıcısı ise çok fresh görünüyordu.O ürünlere ulaşabilirsem onlar hakkında da yazabilirim !

Sevgiler...

DeRy@ dedi ki...

Ece,
Özellikle merak ettiğin bir markayı veya ürünü belirtirsen sana daha iyi yardımcı oluruz.